Ми у Facebook
21.05.2015, 15:05

Аматорський Чемпіонат України: ОДЕК вдруге впевнено здолав «Опір» львів'ян [+Відео]

У матчі четвертого туру Чемпіонату України з футболу серед аматорських команд оржівський ОДЕК вдома упевнено переграв львівський «Опір». Нагадаємо, що у виїзній грі проти цієї ж команди оржівці також перемогли з рахунком 3:0.
Сам звітний поєдинок почався для господарів краще не побажаєш – форвард ОДЕКа Віктор Газицький відкрив рахунок вже на третій хвилині ударом голови. Щоправда, з рахунком 1:0 перший тайм і закінчився.

Нагоду подвоїти свою перевагу оржівці отримали на 52-ій хвилині, коли за гру рукою у карному майданчику захисник «Опору» отримав другий гірчичник, а ОДЕК – право пробити пенальті. Проте Віктор Каращенко з крапки проби невдало…

Помилку партнера по нападу через сім хвилин виправив все той же Віктор Газицький, який з розвороту зробив рахунок 2:0. Саме з такого результату обидві команди і дочекалися фінального свистка.

Після цього матчу ОДЕК залишився на другому місці в турнірній таблиці, відстаючи від «Руху» зі Львова на три очки. Наступну свою гру єдиний повпред Рівненщини в Чемпіонаті аматорів проведе у Вінниці 27 травня з однойменною командою, котра йде наразі третьою в групі 1 і відстає від Оржева на три залікові бали.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Аматорський Чемпіонат України: ОДЕК привіз нічию із Винників

Завтра у Львові ОДЕК стартує в аматорському Чемпіонаті України - календар

Технічні результати.

4 тур. 20 травня (середа).

Група 1

ОДЕК (Оржів) — «Опір» (Львів) — 2:0 (1:0)
(Газицький, 3, 59)
Нереалізований пенальті: Каращенко,52 (О);
Стадіон «ОДЕК» 250 глядачів

ФК «Вінниця» — «Рух» (Винники) — 0:1 (0:1)
(Баглай, 38)
Центральний міський стадіон 1500 глядачів









На правах реклами