Ми у Facebook
24.05.2015, 15:00

Рівненщина: працівники ДАІ розпочали цільові заходи з перевірки номерних знаків

На території України працівники Державтоінспекції розпочали цільові заходи, направлені на виявлення та проведення ретельної перевірки правомірності експлуатації транспортних засобів, номерні знаки яких встановлені з порушенням вимог ПДР.
Останнім часом набувають значного поширення випадки експлуатації водіями транспортних засобів, які не зареєстровані, або не перереєстровані в установленому порядку, без номерного знака, або з номерним знаком, що не належить цьому транспортному засобу.

Раніше повідомлялося про те, що ДАІ буде боротися з патріотичними номерами авто

У ході проведення заходів працівники ДАІ виявлятимуть транспортні засоби, номерні знаки яких встановлені з порушеннями вимог ПДР (закриті різного роду наліпками тощо). Також під пильним наглядом інспекторів ДАІ будуть знаходитися автомобілі, які використовуються волонтерськими організаціями для зони АТО, щодо правомірності їх експлуатації поза межами Донецької та Луганської областей.

Рівнянам заборонять їздити з номерами ПТН-ПНХ

У разі встановлення фактів невідповідності номерних знаків транспортних засобів записам у реєстраційних документах, або виявлення автомобілів, що перебувають у розшуку, працівники ДАІ будуть затримувати та документувати факти правопорушення у встановленому законодавством порядку.

Прес-служба УДАІ УМВС України в Рівненській області.









На правах реклами