Ми у Facebook
24.05.2015, 22:45

Матір загиблого в АТО бійця отримала квартиру

Сьогодні міський голова Рівного передав матері загиблого Героя АТО Сергія Гулюка ключі від нової квартири.
Під час зустрічі з Тетяною Гулюк міський голова Володимир Хомко особисто передав пані Тетяні ключі та документи на квартиру, запевнивши, що вона у будь-який час може розраховувати на підтримку з боку міської влади.

Рівненському сироті, що воює в АТО, нададуть квартиру

Мамі Героя була надана можливість вибрати собі квартиру у тому районі, де їй буде зручно. Відповідно Тетяна Вікторівна серед запропонованих варіантів обрала собі однокімнатну квартиру в новому багатоповерховому будинку по вулиці Мельника, 30, збудованому компанією «Інтергал-буд», повідомили у прес-службі міської ради.

На вулицях Рівного фото Героїв Майдану та загиблих Героїв АТО [+Фото]

Нагадаємо, з ініціативи міського голови сесією міської ради було прийнято рішення про забезпечення родини загиблого житлом.

Рівненщина: постраждалих учасників АТО забезпечать санаторно-курортним лікуванням

Військовий Сергій Гулюк призивався з Волині, де проживає його дружина та троє дітей(напівсиротами залишилися двоє синів, яким 12 і 6 років, та 4-річна донечка). Народився 7 вересня 1981 року в Рівному. Проживав із сім'єю у Луцьку Прикордонник загинув під час обстрілу. Поховали Сергія Гулюка на батьківщині його батьків, у селі Завидів Острозького району.





На правах реклами