Ми у Facebook
25.05.2015, 22:15

На Рівненщині пройшли змагання зі спортивного туризму [+Фото]

20-23 травня на території Гощанського району у лісовому масиві поблизу ДЗОВ санаторного типу «Агатівка» комунальним закладом «Рівненська обласна станція юних туристів» Рівненської обласної ради було проведено змагання зі спортивного туризму у залік обласної Спартакіади школярів Рівненщини.
У змаганнях взяли участь 130 осіб з 13 команд, які представляли райони Рівненської обл. та місто Рівне та комунальний заклад «Рівненська обласна станція юних туристів» Рівненської обласної ради.





Переможцем змагань зі спортивного туризму у залік обласної Спартакіади школярів Рівненщини у загальнокомандному заліку стала команда Дубенського району, друге та третє місця вибороли команди Рівненського та Рокитнівського районів.





Всі переможці та призери змагань були нагороджені кубками та дипломами управління освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації.





Вдалому проведенню змагань сприяла підтримка адміністрації дитячого закладу оздоровлення та відпочинку санаторного типу «Агатівка». Належна організаційна робота з підготовки та проведення змагань зі спортивного туризму у залік обласної Спартакіади школярів Рівненщини проведена комунальним закладом «Рівненська обласна станція юних туристів» Рівненської обласної ради.



Методичний відділ комунального закладу «Рівненська обласна станція юних туристів» Рівненської обласної ради.

Статті до теми:

У Рівненській області знайшли метелика, занесеного до Червоної книги [+Фото]

Чому пугачі лякають людей у сарненських лісах

Дубенський замок у всеукраїнському рейтингу замків України, які варто побачити





На правах реклами