Ми у Facebook
26.05.2015, 15:45

Інваспорт: у Рівному пройшов Чемпіонат області з легкої атлетики 2015 [+Фото]

З 23 по 24 травня 2015 року на рівненському стадіоні «Авангард» відбувся чемпіонат Рівненської області з легкої атлетики серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату, вадами слуху, вадами зору та вадами розумового та фізичного розвитку.
Під час цих змагань окремі спортсмени виконали декілька нормативів кандидата в майстри спорту України. Наприклад, з бігу на 100 м Костянтин Єрьоменко (Рівненський район) показав високий результат 11,8 сек. та на 200 м – 24,3 сек. і виконав норматив першого спортивного розряду.

Роман Новак (Рівне) штовхнув ядро вагою 6 кг на відстань 11м 65 см і виконав норматив кандидата в майстри спорту України.

У стрибках у довжину з розбігу Оксана Холод (Рівненський район) з результатом 4 м 60 см також виконала норматив кандидата в майстри спорту України.

Загалом, у чемпіонаті брали участь команди Костопільського, Зарічненського, Здолбунівського, Радивилівського, Острозького, Млинівського, Рівненського, Сарненського районів та міста Рівне. В цілому - 50 спортсменів.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

23 травня в Рівному - чемпіонат області з легкої атлетики серед спортсменів-інвалідів

У Рівному пройшла Спартакіада з плавання серед дітей-інвалідів

Змагання проводились в особистому заліку, окремо по класам та по нозологіям, серед чоловіків та жінок.

З усіма результатами чемпіонату можна ознайомитися на сайті КЗ Регіональний центр «ІНВАСПОРТ».









На правах реклами