Ми у Facebook
28.05.2015, 17:20

Лідер «Дніпра» Коноплянка різко прокоментував програш команди у фіналі Ліги Європи

Не дивлячись на те, що сам вихід до фіналу другого за престижністю футбольного Кубка українського «Дніпра», можна вважати величезним успіхом, провідний гравець дніпропетровців Євген Коноплянка залишився незадоволеним програним для «Севільї» фіналом і втраченим трофеєм.
«Ви питаєте, чи засмучений я? Я думаю, що ви самі прекрасно розумієте, які в мене почуття зараз. Чого нам не вистачило? Я не головний тренер, щоб однозначно відповісти на це питання. Спасибі нашим уболівальникам за хорошу підтримку, але ми не змогли добитися потрібного результату», - у досить різкому тоні прокоментував поразку своєї команди у головному матчі сезону крайній хавбек і одна з головних зірок дніпропетровців Євген Коноплянка.

Нагадаємо, що вчора, 27 травня, у Варшаві на стадіоні «Народовий» «Дніпро» та «Севілья» провели вирішальну гру за Кубок «Ліги Європи» (колишній Кубок УЄФА). Не дивлячись на те, що наші співвітчизники першими відкрили рахунок у грі, а потім зуміли зрівняти його, програючи 2:2, підсумкова перемога залишилася за іспанцями. Севільці виграли 3:2 і стали вчетверте за останні десять років володарями почесного трофею.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Ліга Європи: "Дніпро" програв «Севільї»

Команда "Дніпро" виграла у "Наполі" та вийшла до фіналу

Єдиною українською командою, котра володіла даним кубком, залишився донецький «Шахтар», котрий виграв останній (перед трансформацією змагань за Кубок УЄФА у Лігу Європи УЄФА). Цей подвиг «гірникам» вдалося здійснити шість років тому, 20 травня 2009 року, коли підопічні Мірчі Луческу в додатковий час обіграли німецький «Вердер» із рахунком 3:1.







На правах реклами