Ми у Facebook
28.05.2015, 21:45

На Рівненщині нагородили переможців обласного конкурсу на краще виконання Державного Гімну України

Голова правління обласної "Просвіти" Іван Вєтров нагороджує переможців конкурсу

Конкурс проводився Рівненським обласним об’єднанням «Просвіта» імені Тараса Шевченка з нагоди 150-річчя з часу першого публічного виконання Гімну України та 200-річчя від дня народження Михайла Вербицького.
Першу премію здобув учнівський колектив Великовербчанської ЗОШ І-ІІІ ступенів Сарненського району і був нагороджений цінним подарунком – переносною акустичною системою. За умовами конкурсу переможець виконав Гімн України під час Свята української мови, культури й духовності, яке відбулося у Пересопниці 22 травня 2015 року. Учнівський колектив «Криниченька» також зачарував колоритними автентичними пісенними веснянками усіх присутніх на святі.

Другі місця вибороли Дубровицький НВК «Ліцей-школа», Іващенко Михайло, студент Млинівського державного технолого-економічного коледжу та тріо "Гармонія" у складі: Ромаша Андрія, Грицик Соломії та Оржеховської Ольги Оржівського НВК "Школа - колегіум" Рівненського району; треті – учнівський хор Козинського НВК "Школа-колегіум" Радивилівського району, Василь Щербачук, учень Кузнецовської ЗОШ №4, Дубенська СЗОШ №5 та ансамбль Рафалівської ЗОШ Володимирецького району.

Журі також відзначило за оригінальне виконання учнів Дубенського НВК "Школа-гімназія", інструментальне тріо Рафалівської ЗОШ Володимирецького району, Олександра Верцова, учня Гощанського районного центру дітей, юнацтва та молоді та наймолодшу учасницю з м. Рівного Юліану Попович. Їх нагородили професійними мікрофонами, іншими музичними аксесуарами, аби це полегшило їм подальшу участь у художній самодіяльності.

Переможці також побували на повчальному уроці з історії рідного краю – безкоштовній екскурсії культурно-археологічним центром «Пересопниця».



Конкурсні роботи переможців розміщені на інтернет-ресурсах та звучатимуть по радіо й телебаченню.

До теми:

Оригінальне виконання гімну України [+Відео]

Рівненщина: визначено переможців обласного конкурсу на краще виконання Державного гімну України

ВІДЕО: "Океан Ельзи" у Лондоні співає гімн України





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ