Ми у Facebook
29.05.2015, 10:15

У Рівному закривають «Рівнеазот» через тиск депутатів

«У зв'язку з системним і безпрецедентним тиском на бізнес Ostchem, хімічний холдинг Групи, з боку депутатів «Народного фронту» та їх представників у владі, Group DF оголошує про зупинку підприємств Ostchem – Черкаського ПАТ «Азот» та ПАТ «Рівнеазот», - йдеться у офіційному повідомленні на сайті компанії.
Причини закриття «Рівнеазоту» керівництво GROUP DF пояснює так:

«Бізнесам Group DF доводиться працювати як в умовах військового конфлікту на Донбасі, так і масштабної політичної кампанії проти Групи та її власника. Спочатку, у травні минулого року з міркувань безпеки ми змушені були зупинити два підприємства в зоні проведення АТО – «Концерн «Стирол» і «Сєвєродонецьке об'єднання «Азот». Після цього ми зробили все можливе, щоб максимально завантажити два інших наших хімічних підприємства – Черкаський «Азот» і «Рівнеазот» і повністю забезпечити український АПК мінеральними добривами.

Суд зобов'язав "Рівнеазот" до липня виплатити 370 мільйонів боргу «Нафтогазу»

Однак, подальша навмисна фабрикація низки кримінальних справ проти посадових осіб підприємств Ostchem і проти самих заводів, а також абсолютно незаконний арешт у заводів основної сировини – газу, позбавили і ці підприємства можливості працювати. У зв'язку з цим, Черкаський «Азот» і «Рівнеазот» зупинені, під загрозою зриву опинилася осіння посівна, багато тисяч українців можуть залишитися без роботи.

Зупинка «Рівнеазоту» може стати для Рівного великою бідою [+Відео]

Безперервні цинічні нападки зацікавлених представників «Народного фронту», які обіймають керівні посади в органах влади, по суті спрямовані на знищення бізнесу і робочих місць і завдають шкоди цілим галузям української економіки.

Як отримують пільгові пенсії працівники Рівнеазот

Останні заяви міністра МВС щодо власника Group DF про розслідування МВС України сфабрикованої справи проти керівництва Ostchem ми розцінюємо як переслідування за політичними мотивами і чергову спробу тиску на бізнес і правосуддя».





На правах реклами