Ми у Facebook
29.05.2015, 16:45

Рівненський міський голова подав до суду на підприємця

Результатом конфлікту у парку Шевченка між Хомком та місцевими підприємцями стали заяви, подані до судових органів.
«Початком цієї історії стала угода про оренду танцювального майданчика та літнього кафе, укладена 20 років тому. Далі у 2007 році колишній директор парку, з моєї точки зору, абсолютно незаконно в суді визнав право орендарів на це майно. Після цього орендарі звернулися до суду, щоб забрати у власність всю землю під спорудами», - розповів для ЗМІ Володимир Хомко.

Прокуратура перевірить, чи мер Рівного вимагав хабар

«Наразі на мене чиниться шалений тиск усіма можливими способами, в тому числі через поширення неправдивої інформації, чуток та наклепів, аби я замовк. Стверджую - цього не буде! Більше того, за результатами мого звернення в прокуратуру по цьому факту порушено три кримінальні справи».

Міський голова Рівного розповів про результати сьогоднішньої прес-конференції

Володимир Хомко закликає громадськість відстоювати свої права та не дати приватним підприємцям заволодіти рекреаційною зоною.

Як рівненські власники з кулаками відстоюють кафе у міського голови (ВІДЕО)

«Щодо звинувачення мене у вимаганні хабара з боку пана Лишенюка, то уже сьогодні я звернувся до суду з позовною заявою про захист честі, гідності та ділової репутації. Він має за це відповідати. А результати перевірки цього факту прокуратурою Рівненської області, про що вже оголошено в пресі, будуть мені хорошим аргументом у суді».





На правах реклами