Ми у Facebook
30.05.2015, 11:30

У Сарнах затримали одеситів з бурштином та валютою

Працівники Державтоінспекції Рівненщини спільно з працівниками управління Служби безпеки України в області затримали іномарку, водій якої у салоні перевозив каміння, зовні схоже на бурштин-сирець, та іноземну валюту.
У ході проведення спільної операції СБУ та міліції, 28 травня близько 19-ї години в місті Сарни на вулиці Набережна працівники взводу ДПС ДАІ для обслуговування стаціонарного поста № 2 роти ДПС ДАІ, підпорядкованої УМВС, спільно з працівниками УСБУ в Рівненській області зупинили автомобіль «FIAT SCUDO».

За кермом іномарки знаходився 55-річний житель міста Одеса. Окрім цього, у салоні транспортного засобу перебували двоє пасажирів, громадяни Китаю, які проживають в Одесі.

За попередніми даними, у салоні автомобіля у спортивній сумці водій перевозив каміння, зовні схоже на бурштин-сирець.

Автомобіль працівники ДАІ помістили на територію Сарненського райвідділу міліції до отримання рішення суду на проведення огляду транспортного засобу.

Наступного дня, 29 травня, відповідно до ухвали Сарненського районного суду правоохоронці спільно з представниками спецслужб провели огляд автомобіля «FIAT SCUDO», під час якого вилучили 14 кілограмів каміння, зовні схожого на бурштин-сирець, 10 тисяч доларів США та півтори тисячі євро.

Порушникам загрожує арешт на строк до шести місяців або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Про це повідомляє прес-служба УДАІ УМВС України в Рівненській області





На правах реклами