Ми у Facebook
02.06.2015, 14:30

Метапрограми для бізнес-практиків

Метапрограми без зайвої скромності можна назвати універсальним інструментом. Його можна застосовувати у різних сферах, не боячись побічних ефектів.
Шукаєте персонал? Метапрограми допоможуть швидко (до 15 хвилин) оцінити кандидата на вакансію. І головне, оцінка буде об’єктивною, бо ми слухаємо не ЩО, а ЯК говорить кандидат. Отже, соціально бажані відповіді нам не страшні.
Плануєте оцінку персоналу? І тут метапрограми стануть в пригоді.

Нью-Йоркська Мафія у Рівному

У Вас важливі переговори чи виступ? І знову.. так, саме метапрограми знову стануть Вашими надійними помічниками, які дозволять достукатися до кожного гостя заходу.

На вихідних їдете в гості до рідних і точно знаєте, що серед запрошених буде хтось вельми занудний? Не біда, метапрограми і тут допоможуть. Ви легко знайдете спільну мову навіть з «найважчими» клієнтами, і вони буду в захваті від Вас.

У новій програмі "Ранкова кава" - дитячий мафіозний квест

У всій цій бочці меду є й славнозвісна ложка дьогтю. Метапрограми хоч і чудовий універсальний інструмент, та все ж не чарівна пігулка. Як і будь-який засіб, вони потребують правильного застосування і дотримання інструкцій.

У кожного з нас є набір звичних метапрограм. Їх ми використовуємо щодня і навіть не задумуємося над цим. Але це лише невелика частина. Для того, щоб отримати максимальну користь від інструменту, слід застосовувати його на 100%. А тут без практики не обійтися. Незвичні для нас метапрограми ми не любимо і постійно намагаємося їх уникати. Це новина погана. Але є й хороша. Оскільки метапрограми – це звички мислення, то, як будь-які звички, їх можна розвивати.

Дикий, Дикий Захід у Рівному

P.S. Знаєте приказку про те, що гуртом і батька легше бити? Так от, практикувати теж краще з однодумцями. Ми підготували для Вас цікавий та практичний захід по метапрограмах, який заплановано вже на наступному тижні 13-14 червня.

+38 0362 43-79-24
+38 067 362-11-31
+38 050 375-05-47





На правах реклами