Ми у Facebook
04.06.2015, 14:15

Водоканал на Рівненщині допустив порушень на 430 тис. гривень

Рівненські фінінспектори провели ревізію на Костопільському водоканалі.
Державною фінансовою інспекцією в Рівненській області проведено планову ревізію фінансово-господарської діяльності Комунального підприємства «Костопільводоканал» і виявлено порушень на загальну суму 431,48 тис. грн. З них сума недоотриманих фінансових ресурсів становить 414,43 тис. грн. Контролем охоплено період з 01.01.2012 по 31.01.2015.

Зокрема, комунальне підприємство недоотримало кошти за послуги з водопостачання та водовідведення, надані жителям Костополя. Костопільчани подали недостовірну інформацію про кількість членів сім’ї, зареєстрованих у помешканнях, у яких не були встановлені лічильники води. Як результат, КП “Костопільводоканал” втратило доходів на 288 тис. гривень.

У ході проведення ревізії фінінспекторами також було виявлено, що невірно проведені розрахунки з Костопільською районною лікарнею за надані їй послуги в період відсутності лічильника, призвели до заниження обсягів водовідведення, чим завдано КП «Костопільводоканал» матеріальної шкоди (збитків) на 104,52 гривні.

Про виявлені порушення проінформовано прокуратуру Рівненської області. Акт ревізії передано в УМВС України в Рівненській області.

На 20 посадових осіб складено протоколи про адмінправопорушення.





На правах реклами