Ми у Facebook
05.06.2015, 13:45

В Острозі стартувала VI Всеукраїнська спартакіада серед військових ліцеїв [+Фото]

На стадіоні в Острозі урочисто відкрили змагання в рамках VI Всеукраїнської спартакіади серед військових ліцеїв з посиленою фізичною підготовкою. Рівненщину на цьому спортивному заході будуть представляти місцеві ліцеїсти.
Участь у Спартакіаді візьмуть п’ятнадцять команд – представників навчальних закладів із різних куточків України. Честь Рівненської області захищатимуть учні Острозького обласного ліцею - інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою.

Змагатимуться учасники упродовж чотирьох днів з шести видів спорту. Як розповів Олег Пекарський, заступник начальника управління освіти і науки Рівненської ОДА, даний спортивний захід щорічно об’єднує патріотичну молодь у бажанні виявити силу і витривалість, дисциплінованість і військовий вишкіл, готовність долати труднощі і перешкоди.

Як відзначив пан Олег «ці діти – це майбутні захисники Вітчизни. Участь у такому заході мобілізує молоду людину до самовіддачі, виховує командний дух. І взагалі, Спартакіада дає можливість ліцеїстам спілкування з такими ж хлопцями, як і вони самі, з різних міст України. Так виникає і скріплюється дружба, братерство, взаємовиручка».

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

У рівненському «Велодні-2015» взяло участь більше тисячі велосипедистів

Сарненські дворові футболісти стали кращими в Україні

Змагання відбуваються на стадіоні Національного університету «Острозька академія». Упродовж них юнаки демонструватимуть власні спортивні досягнення, а саме - підтягуватимуться на перекладині, плаватимуть, метатимуть гранати, стрілятимуть з пневматичної гвинтівки, бігатимуть на 100 метрів, перетягуватимуть канат та позмагаються на смузі перешкод.














На правах реклами