Ми у Facebook
06.06.2015, 09:30

Народних майстрів з Рівненщини відзначили на Всеукраїнському фестивалі

Експозиція Рівненщини отримала визнання на І Всеукраїнському туристичному фестивалі «У гості до українців», що відбувся 30-31 травня у столиці.
На святі рівненські майстри презентували увазі гостей туристичний потенціал нашого краю з найвизначнішими його об’єктами та атракціями.

Рівненщина туристична завітала на фестиваль до Києва [+Фото]

«Найзапитуванішим напрямком став маршрут, що включає відвідування Тунелю кохання, Пересопниці, Дубенського замку та Тараканівського форту», - розповіла заступник начальника управління культури і туризму ОДА Ярослава Гаврилова. - Особливий інтерес також викликала інформація про можливість велоподорожей територією Рівненщини та інфраструктуру сільського туризму».



Чільне місце в обласній експозиції організатори фестивалю відвели для етнографічної презентації, яка знайомила відвідувачів із уміннями, ремеслами та традиціями Рівненщини. Умільці провели для гостей свята майстер-класи з писанкарства, лозоплетіння, виготовлення ляльки-мотанки та виробів з природних матеріалів.



Саме за багатогранність експозиції Рівненщина отримала визнання гостей та учасників фестивалю у категорії «Найбагатша на вироби локація».

ДИВІТЬСЯ БІЛЬШЕ ФОТО:
Рівненщина туристична на фестивалі "У гості до українців"
Всеукраїнський туристичний фестиваль "У гості до українців"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Як у Рівному відсвяткували “Музейні гостини — 2015" (ФОТО)
7 чудес Рівненщини
6 способів дістатися до Тунелю кохання, що на Рівненщині





На правах реклами