Ми у Facebook
06.06.2015, 15:45

Подробиці аварії з патрульною машиною ДАІ

Сьогодні у Рівному на перехресті вулиць Черняка – Романа Шухевича – Олеко Дундича сталася дорожньо-транспортна пригода за участю патрульного автомобіля ДАІ та "Фольксвагена".
Як повідомляє прес-служба УДАІ УМВС України в Рівненській області, внаслідок автопригоди два транспортні засоби отримали механічні пошкодження. Ніхто з людей не постраждав.

ДТП сталася близько 11 години. 47-річний Валерій, житель Костопільського району, керував автомобілем «Фольксваген-Пассат».

"Рухаючись зі сторони вулиці Романа Шухевича в напрямку Олека Дундича на заборонений (червоний) сигнал світлофора, він допустив зіткнення з патрульним автомобілем «Тойота-Пріус», який рухався зі сторони вулиці Євгена Коновальця у напрямку вулиці Черняка. Водій патрульного автомобіля ДАІ, який знаходився за кермом, не мав технічної можливості уникнути ДТП", йдеться у повідомленні.

У результаті зіткнення транспортні засоби отримали механічні пошкодження. Із учасників ДТП ніхто не постраждав.



Наряд працівників ДАІ, який потрапив у дорожньо-транспортну пригоду, у Комунальному закладі «Рівненський обласний центр психологічного здоров’я населення» Рівненської Обласної ради був освідчений на стан сп’яніння. Відповідно до висновку щодо результатів медичного огляду з метою виявлення стану алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або перебування під впливом лікарських препаратів, що знижують увагу та швидкість реакції, інспектори ДАІ перебували на службі тверезими і патрулювали вулиці Рівного згідно з книгою нарядів.



Працівники ДАІ на водія автомобіля «Фольксваген-Пассат» склали адміністративний протокол за ст. 124 КУпАП (скоєння дорожньо-транспортної пригоди) який буде скеровано до Рівненського міського суду, інформує прес-служба УДАІ УМВС України в Рівненській області.

СТАТТІ ДО ТЕМИ:
У Рівному – потрійна ДТП за участю машини ДАІ [+Фото]





На правах реклами