Ми у Facebook
08.06.2015, 08:15

На що і скільки коштів витрачали жінки у травні

Шопінг - улюблене заняття багатьох жінок. Які ж речі стали актуальними для купівлі жінками в останній місяць весни?
Один із шопінг-клубів проаналізував структуру продаж в травні і визначив споживчі переваги жінок цього місяця.

Яскравий і по-літньому теплий травень змусив українок згадати про майбутню відпустку. У цьому місяці найбільшим попитом користувалися сонцезахисні окуляри, футболки, сережки, комплекти постільної білизни й махрові рушники. Також напередодні шкільних канікул і майбутніх літніх таборів активно продавалися комплекти дитячої нижньої білизни.

Вибираючи собі сонцезахисні окуляри, жінки найчастіше віддавали перевагу кольоровій оправі і класичним авіаторам. В середньому на цей аксесуар модниці готові були витратити близько від 200 до 700 грн.

Що стосується кольору футболок, то в попиті були білі, чорні, сірі і сині вироби. При цьому користувалися популярністю як однотонні футболки, так і з яскравими принтами.

Купуючи комплекти постільної білизни, жінки віддавали перевагу яскравим кольоровим комплектам з бавовни за ціною від 500 до 900 грн.

У травні українки скуповували сукні світлих і яскравих забарвлень, а також з квітковими принтами. На ці товари вони були готові витратити в середньому 500 грн.

У топ-продажів травня також потрапили дитячі комплекти білизни. Матусі віддавали перевагу виробам з бавовни веселих і яскравих забарвлень. Середній чек з цього товару 60 грн.

На червень продавці прогнозують збільшення попиту на купальники, плавки, футболки, шорти, сандалі, босоніжки і шльопанці.

Статті до теми:

Які джинси обрати: модні тренди літо-2015

Модні тенденції для жіночих образів: літо-2015

Прикраси в техніці сутаж - відгуки минулого в сучасній моді





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ