Ми у Facebook
10.06.2015, 21:15

П'ять модних головних уборів літа 2015

В наш час жіночі головні убори є незамінними, стильними елементами гардеробу багатьох жінок. Капелюшки, кепки, пов'язки стануть не лише ефектним доповненням образу, але й захистять від палючого сонця.
Розмаїття різних головних уборів цього літа дозволить прекрасній половині людства завжди виглядати стильно.

Серед фаворитів жіночих уборів цьогоріч знаходяться різноманітні капелюшки. Кольори, як завжди яскраві та доповнені квітковим орнаментом. Вони можуть бути як з широкими, так і вузькими полями.



Актуальними також стануть і солом'яні капелюшки, особливо якщо планується відпочинок на пляжі.



Пов'язки та тюрбани витончено підкреслять контури обличчя і створять романтичний образ. Тюрбан можна віднести до числа універсальних аксесуарів, які здатні прикрасити і вміло доповнити ваш образ.



Кепки багато років не здають своїх позицій, не виняток і цей сезон. Це зручно і дуже стильно. Можна вибрати кепки на будь-які смаки: з коміксами, різними написами, аплікацією, яскравим малюнком, з шипами або клепками. Популярна і «реперська кепка», що має об’ємний верх і широкий козирок.



Ще одним доповненням літнього образу стануть жіночі панами, які залишилися в моді з минулих років.



Незвичайний тренд - квіткові вінки, обідки. В Українську моду ввійшли як патріотична прикраса. Та модниці вподобали такий аксесуар, що і стало поштовхом до розповсюдження різноманітних моделей віночків.



Статті до теми:

А ви вже обрали купальник? Модні тренди 2015

Модне взуття літа-2015: топ-6 варіантів

Модні тенденції для жіночих образів: літо-2015





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ