Ми у Facebook
11.06.2015, 16:00

На Рівненщині працюють над створенням цифрової інвестиційної карти

На неї будуть нанесені усі об’єкти, що можуть зацікавити потенційних інвесторів.
Зокрема, на карті будуть позначені об’єкти інвестиційної нерухомості – «грінфілди» та «браунфілди», тобто земельні ділянки та незакінчені будівництва. А ще на неї нанесуть «стартапи» – проекти, які нещодавно створені і знаходяться у стані розвитку або вивчення перспективних ринків. Про це йшлося під час засідання групи «Економіка» в рамках напрацювання «Дорожньої карти реформ Рівного», повідомляють у прес-службі Рівненської ОДА.

У Рівного може з'явитись свій бренд

«Така карта напрацьовується з метою полегшення пошуку потенційним інвесторам інвестиційних майданчиків. А відтак – для швидкого прийняття рішень про місця та об’єкти для вкладання коштів, зокрема будівництва виробництв, пошуку складських приміщень та налагодження ділових відносин із місцевими підприємцями», - розповів керівник  робочої групи з питань залучення інвестицій в економіку Рівненської області, радник голови Рівненської облдержадміністрації Олексій Муляренко.

Як адміністративна реформа вплине на Рівненську область (КАРТА)

Робота над картою розпочалася рік тому. Вона була створена фахівцями команди Google за допомогою Google-продуктів. До цієї роботи також будуть залучати місцевих картографів і волонтерів.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ