Ми у Facebook
11.06.2015, 20:15

Старт Європейських ігор у Рівному відзначили підняттям Олімпійського прапора [+Фото]

Сьогодні, 11 червня, у Рівному з нагоди відкриття у столиці Азербайджану Баку перших Європейських ігор підняли Олімпійський стяг.
На церемонію зібралися учасники Олімпійських, Паралімпійських та Дефлімпійських ігор, інші провідні спортсмени зі всієї Рівненської області, а також тренери, юні олімпійці, представники широкої фізкультурно-спортивної громадськості обласного центру.

Почесне право підняти Державний прапор України та прапор НОК України було надане учасникам Олімпійських та Паралімпійських ігор Леоніду Камлочуку, Катерині Дікіджі, Олександру Демчуку, Наталії Ніколайчик та Олександру Помінову.

На урочистостях зазначалося, що спортивну честь нашої держави на І Європіаді відстоюватимуть у складі збірної команди сім представників Рівненщини, двоє з яких є спортсмени з вадами зору. Вони змагатимуться у чотирьох видах спорту.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

У Рівному відбулися змагання «Олімпійське лелеченя» 2015

На Олімпійський день рівненчани гасали парком Шевченка

Зі святом Олімпійського прапора присутніх привітали заступник голови Рівненської облдержадміністрації Олександр Савчук та перший заступник голови Рівненської обласної ради Олександр Данильчук. Привітання від голови Національного олімпійського комітету України Сергія Бубки зачитав голова Відділення НОК України у Рівненській області Микола Петренчук

Завершилося свято врученням сертифікатів та грошових винагород спортсменам, які надзвичайно успішно виступили на чемпіонатах світу з пауерліфтингу та дзюдо серед спортсменів з вадами зору.













На правах реклами