Ми у Facebook
15.06.2015, 13:30

У Тунелі кохання потяг скалічив туристку з Японії [ОНОВЛЕНО]

Подія сталася ще 2 червня. Юка Нісхізава сама приїхала до Клеваня і пішла фотографувати Тунель кохання.
Як писали на ogo.ua, у Тунелі кохання потяг скалічив туристку з Японії

Як потім розповідала сама туристка, мріяла побувати саме у цьому місці — завдяки Інтернету про клеванську природну «родзинку» давно знають в усьому світі. Два роки тому японська фірма-виробник цифрової техніки Fujifilm зняла рекламу у Тунелі, а потім з'явився і японський фільм про нещасне кохання, знятий у Клевані, тож із того часу інтерес японців до Рівненщини тільки зріс.

Юка Нісхізава поїхала до тунелю сама. Жінка робила знімки саме в той час, коли колією їхав потяг.

Любов Гуда із СЗГ УМВС у Рівненській області:

— Зазвичай потяг іде дуже повільно, постійно сигналячи. Машиніст, побачивши туристку на коліях, почав сигналити ще інтенсивніше. Жінка не сходила, все фотографувала. Коли потяг вже був майже поруч, вона таки відійшла. Але, очевидно, недостатньо далеко, не врахувавши габаритів локомотива. Потяг її зачепив. Скривавлену жінку помітили продавці сувенірів, вони і викликали «швидку». Японку привезли до Рівненської районної лікарні у Клевані, у приймальному відділенні їй надали першу медичну допомогу і відправили у Рівненську обласну лікарню.

Іван Зима, головний лікар Рівненської обласної клінічної лікарні:

— У жінки був відкритий перелом стегна. Ми її прооперували. Травма була нескладна — подібних операцій наші спеціалісти роблять по кілька на день. Але страхова компанія вирішила переправити її до Франції. У суботу жінку забрали з відділення і літаком переправили у Францію, а звідти вже будуть відправляти, мабуть, до Японії. Страхова компанія, думаю, має домовленості з французькою клінікою, тому вважала за краще лікувати японку там.

За матеріалами Рівне Вечірнє

Статті до теми:

Фото: Рівняни у Тунелі кохання

Клеванський тунель кохання, що на Рівненщині, популярний навіть у Японії

6 способів дістатися до Тунелю кохання, що на Рівненщині





На правах реклами