Ми у Facebook
15.06.2015, 15:15

У Рівному викрали авто, що належало китайцям

Подія трапилася 14 червня у місті Рівне.
До Рівненського міського відділу міліції 14 червня повідомили, що невідомий чоловік незаконно заволодів автомобілем «Фольксваген Пассат», який належить 34-річному уродженцю Китаю. На пошуки іномарки одразу були орієнтовані всі наряди міліції.

Як з’ясувала слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце події, водій та двоє пасажирів на автомобілі «Фольксаваген Пассат» під’їхали до магазину на вулиці Міцкевича. Двоє чоловіків вийшли з авто, а в салоні залишилася жінка. У цей момент до іномарки підбіг невідомий та сів за кермо «Фольксвагена». Застосувавши фізичну силу, він випхав жінку з машини та поїхав у невідомому напрямку.

— Завдяки оперативним заходам працівники Рівненського міськвідділу міліції за кілька годин розшукали автомобіль на вулиці Грушевського, — повідомив заступник начальника УМВС України в Рівненській області Володимир Голубош. – За незаконне заволодіння транспортним засобом відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 289 Кримінального кодексу України. Наразі вживаються заходи щодо встановлення свідків та очевидців події. Всі особисті речі та документи, які знаходились в автомобілі, повернули власникам. Проводиться також перевірка факту наявності грошових коштів, які, за словами потерпілих, були в транспортному засобі.

34-річний уродженець Китаю проживає на території України понад десять років і працює у Рівному на одному із підприємств, яке займається виробництвом мінеральних добрив. У гості до нього приїхали троє друзів із Китайської народної республіки: двоє чоловіків 30-ти та 43 років і 28-річна жінка.

СЗГ УМВС України
в Рівненській області

Читати також:

Подробиці ДТП у Рівному за участю патрульних ДАІ

ВІДЕО: у Рівному автомобіль ДАІ потрапив у ДТП





На правах реклами