Ми у Facebook
19.06.2015, 12:45

У Рівному на спробі дати хабар спіймали водія вантажівки

Водій автомобіля «МАН», аби уникнути адміністративної відповідальності за порушення Правил дорожнього руху, вирішив фінансово «залагодити» цю справу на місці.
18 червня, близько 12-ї години під час нагляду за безпекою дорожнього руху на перехресті вулиць Шухевича–Черняка працівники ДАІ зупинили автомобіль марки «МАН», водій якого порушив Правила дорожнього руху. За кермом вантажівки перебував 26-річний житель Березнівського району.

Під час складання адміністративного протоколу за порушення правил проїзду перехрестя водій транспортного засобу намагався дати працівникам ДАІ грошову винагороду у розмірі 100 гривень, аби уникнути адміністративної відповідальності.

- Хлопці, я дуже поспішаю. Не хочу чекати, поки ви будете складати протокол, - сказав водій автомобіля «МАН» працівникам ДАІ, намагаючись передати при цьому 100 гривневу купюру одному із інспекторів.

Інспектори ДАІ на місце події викликали слідчо-оперативну групу Рівненського міськвідділу міліції.

Подію внесено до Єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинення кримінального правопорушення та інших подій Рівненського МВ УМВС України в Рівненській області.

Наразі правоохоронці проводять перевірку.

Варто зазначити, що з початку року це вже 22 зафіксований факт спроби дачі неправомірної винагороди працівникам ДАІ для уникнення адміністративної відповідальності за порушення вимог Правил дорожнього руху.

Прес-служба УДАІ УМВС України в Рівненській області

Читати також:

На Рівненщині зловили 8 п'яних водіїв

На Рівненщині 4-річний хлопчик скалічив 2-річну сестричку

ФОТО: у Рівному сталася ДТП





На правах реклами