Ми у Facebook
22.06.2015, 09:00

10 помилок макіяжу, які вас старять

Багато жінок не уявляють свій день без макіяжу. Але чи знаєте ви, як правильно наносити макіяж, щоб підкреслити, а не зіпсувати свою природню красу?
Мета нанесення макіяжу - підкреслити достоїнства і приховати недоліки, але деякі жінки про це геть забувають, коли роблять макіяж.

Існує 10 найбільш поширених помилок в макіяжі, які додають вам років:

1. Туш на нижніх віях
Багато туші на нижніх віях тільки підкреслює зморшки навколо очей. А для верхніх вій використовуйте чорну туш, яка зробить білки очей яскравішими і візуально збільшить очі, і краще відмовитися від туші, яка додає об'єм.

2. Насичена помада
Яскраві і темні помади роблять губи тоншими. Якщо у вас вони і так тонкі, обирайте помади нейтральних і натуральних відтінків. Також можна використовувати різні блиски для губ, так як вони їх візуально збільшують.

3. Густий шар тонального крему
Обирайте крем, в якому міститься великий відсоток зволожуючого крему (60-75%) і мінеральні мікропігменти, а після його нанесення не забувайте промокнути спонжем ті місця, де залишилися надлишки крему.

4. Підводка на нижній повіці
Цей трюк зменшує очі і помітно підкреслює темні кола. Робіть акцент тільки на верхній повіці, при цьому лінія повинна розширюватися ближче до зовнішнього куточка ока.

5. Занадто світлий тональний крем може підкреслити зморшки на шкірі. Краще купуйте крем на кілька тонів темніший, при цьому старайтеся вибирати такий, до складу якого входять світловідбиваючі частинки.

6. Коректор
Коректори, які покликані приховувати темні кола навколо очей, - прекрасні засоби, які здатні позбавити вас від слідів втоми і надати вашій шкірі здорове сяйво. Але і тут слід не переборщити.

7. Занадто багато пудри
Чим старша леді, тим раціональніше їй варто використовувати пудру. Після 40 років слід наносити пудру тільки на Т-зону, щоб усунути неестетичний блиск.

8. Сяючі тіні на зовнішніх куточках очей
З цим трюком потрібно бути дуже обережною, адже якщо переборщити з сяючими тінями, можна випадково підкреслити кожну зморшку. Наносьте їх тільки на внутрішній куточок очей, центр повіки і під брову.

9. Помада «розповзається»
Якщо природна лінія губ з віком стала менш чіткою, то при нафарбованих губах буде все частіше створюватися ефект помади, що розповзається. Використовуйте губний олівець, щоб надати формі губ красивий контур.

10. Рум'яна на щоках
Також слід звернути увагу на спосіб нанесення рум'ян. Якщо ви наносите рум'яна тільки на «яблучка» щік, вони можуть привернути увагу до в'ялої шкірі, якщо ви в старшому віці. До того ж багатьом такий варіант просто не йде. Більш приємного візуального ефекту ви досягнете, нанісши рум'яна на верхню частину скул, але не дуже близько до носа.

Звичайно ж, всі ці поради не можуть ставитися до всіх жінок, тому що у кожної є свої недоліки і особливості обличчя і шкіри, але пам'ятайте, що витончений макіяж неодмінно додасть образу жіночності.

Статті до теми:

Модні тренди, які роблять жінку старішою

Скраб з кавової гущі - простий косметичний засіб в домашніх умовах [+ПОРАДИ]





На правах реклами