Ми у Facebook
22.06.2015, 18:00

Модні образи 2015 для повних жінок

Кожна жінка, незалежно від того струнка вона чи не дуже, хоче виглядати неперевершено. Які ж речі варто обрати повним жінкам, щоб підкреслити достоїнства та приховати недоліки?
Останнім часом на обкладинках модних журналів все частіше з'являються пишні моделі. Їх образи такі ж яскраві і не перевершені, як і в тих, які відповідають ідеальним параметрам. Головне для повненької жінки - грамотно підібраний гардероб.

1. Сукні слід обирати із завищеною талією, аби приховати недоліки живота, або ж прямого крою. V-подібний виріз витягне шию і вигідно підкреслить груди. Найкращий варіант рукава -3/4.



2. Штани. Вибираючи штани, варто уникати моделей із заниженою талією. Вони привертають не потрібну увагу до живота і стегон. Мода для повних дам пропонує різні варіанти штанів, розширених до низу. Вони допоможуть приховати недоліки фігури. Також у моді брюки прямого крою з щільної тканини, які дещо звужуються до низу.



3. Спідниці. У виборі спідниць не варто обмежуватися тільки расклешенними варіантами. Для округлих форм прекрасно підійде супермодні спідниці - тюльпан та олівець.



4. Піджаки. Довжиною до бедра він приховує зайвий обсяг в області живота і візуально подовжує ноги, при цьому вигідно підкреслюючи вашу фігуру.



5. Туніки і блузи. Для підкреслення достоїнств фігури довжина цього виду одягу має бути трохи нижче за лінію стегон. У моді туніки і блузи спортивного і вільного стилю. Популярні принти — однотонні кольори або контрастні поєднання.



6. Підбори допомагають витягнути силует, при цьому каблук для повних жінок не повинен бути тонкий, краще обрати стійкі підбори.



7. Кольори та аксесуари. Модний одяг для повних може бути будь-якого темного відтінку сірого, зеленого, бордового, фіолетового і коричневого кольорів. Такі кольори, за багатьма дослідженнями, додають впевненості в собі, з них можна отримувати різні комбінації і поєднувати з іншими більш яскравими і насиченими кольорами. Але уникайте сильного контрасту між верхом і низом Вашого наряду. Не забувайте також і про вертикальні смужки в одязі, цей спосіб візуально витягнути силует.

Яскравим доповненням образів стануть паски, великі сумки, окуляри та біжутерія.

Не бійтеся експериментувати!

Статті до теми:

Жіночі годинники: 6 модних трендів 2015

Модне взуття літа-2015: топ-6 варіантів

Модні тенденції для жіночих образів: літо-2015





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини