Ми у Facebook
22.06.2015, 10:45

Як Рівненська митниця співпрацює з волонтерами

У рамках онлайн конференції з начальником Рівненської митниці Державної фіскальної служби України пропонуємо дізнатися більше про співпрацю Рівненської митниці та волонтерів.
Одне з питань, які користувачі сайту OGO.ua поставили Олегу Вавровському - Скажіть, а як співпрацюєте з волонтерами і чи митниця допомагає армії?

Начальник Рівненської митниці ДФС пояснив ситуацію:

Централізовано, тобто щоб я дав наказ і люди вишикувалися і допомогли - такого немає. Але кожен допомагає армії чим може, і це я знаю. Багато митників просто приносять що можуть в фонд «Руєвит». Сигарети бійцям, білизна, гроші, медикаменти. 02 квітня з ініціативи активістів ГО «Автомайдан-Рівне» відбулася зустріч у форматі «круглого столу» у приміщенні Рівненської митниці ДФС.


На Рівненській митниці сім працівників потрапили під люстрацію


Були присутні представники ДАІ Рівненської області, керівництво митниці та активісти ОО «Автомайдан-Рівне». Тема для обговорення гостра і болюча - як розробити механізм надання пільг під час ввезення товарів та транспортних засобів для потреб військових у АТО. Фахівці митниці дали свої рекомендації для того, щоб цивільні активісти ініціювали внесення змін до існуючого законодавства. Волонтери «Руєвіта» звернулися за роз'ясненнями - як стати отримувачами гуманітарної допомоги, і отримали на Рівненській митниці ДФС всі необхідні роз'яснення та консультації.

Рівненщина: що роблять, щоб митники не брали хабарів

Додам ще, що митниця взяла участь у долі двох сімей переселенців - з Горлівки та Луганська. До мене особисто часто звертаються люди за допомогою - погорільці, представники волонтерських організацій. Якщо я в силах допомогти, то завжди йду назустріч. Час нині такий - всі повинні згуртуватися і допомагати один одному.





На правах реклами