Ми у Facebook
23.06.2015, 09:00

Рівненський університет тепер має партнера у Польщі

Університет Економіки в Бидгощі (Республіка Польща) та НУВГП – партнери. Нова угода про співробітництво між двома провідними ВНЗ підписана в Польщі канцлером Університету Економіки в Бидгощі Філіпом Сікорою.
Попередньо угоду підписав ректор, професор Мошинський В. С. Підготовчою роботою стосовно угоди займався завідувач кафедри здоров’я людини і фізичної реабілітації НУВГП професор Григус І. М.

Під час підписання угоди в кабінеті президента університету були присутні президент університету Кшиштоф Сікора, канцлер Філіп Сікора, проректор Аліція Козубська, Інституту здоров’я і культури фізичної Дорота Лобода, викладач Тетяна Скалій, професор Григус І.М.

Замість запланованої, згідно регламенту, однієї години спілкування, розмова тривала півтори.

Університет Економіки в Бидгощі є найбільшою, недержавною установою вищої освіти в північній частині Польщі, веде підготовку студентів за багатьма подібними з НУВГП напрямами та спеціальностями. На даний час у ВНЗ навчається більше 7000 студентів з Польщі, а також велика кількість зарубіжних студентів. Висока якість освіти досягається завдяки 500 видатним викладачам з Польщі та з-за кордону.

Кампус Університету Економіки загальною площею у 8 га, є одним з найбільших в регіоні. Це десятки сучасно обладнаних будівель, розташованих в центрі міста на березі річки Брда: 15 будівель, 15 комп’ютерних лабораторій, спеціалізовані аудиторії та лабораторії (архітектурні, ІКТ, класи гастрономії), більше 60 лекційних залів (у цілому 1600 місць), реабілітаційний центр, сучасний спортзал зі стіною для скелелазіння, набережний причал, їдальня і студентські бари, комплекс гуртожитків для студентів, 1,5 га рекреаційних зон, дендрарій з геологічним дисплеєм.

Керівництвом Університету Економіки в Бидгощі були запропоновані вигідні умови навчання студентів за подвійними дипломами, обміну викладачами та студентами, підвищення кваліфікації викладачів кафедри здоров’я людини і фізичної реабілітації та теорії та методики фізичного виховання, окреслені перспективи подальшої співпраці.

Повідомляє кафедра здоров’я людини і фізичної реабілітації

Читайте також:
Рівненські аграрії співпрацюватимуть з поляками
В Україні визначили найвідкритіший університет





На правах реклами