Ми у Facebook
24.06.2015, 08:00

Жіночі годинники: 6 модних трендів 2015

Годинники сьогодні слугують не лише для орієнтування в часі, а й часто стають яскравим аксесуаром в жіночих образах. Які ж годинники актуальні цього року?
Мода пропонує жінкам величезний вибір різноманітних годинників, які можна підібрати до будь-якого образу. Ми ж обрали 6 найбільш популярних трендів жіночих годинників 2015 року:

1. Годинники в чоловічому стилі. Крупні чоловічі годинники чудово виглядають на тендітній жіночій руці і вже не перший сезон залишаються на вершині популярності серед модниць.



2. Класичні годинники завжди в моді. Не дивлячись на сучасні тенденції моди, не варто забувати про класичні моделі годинників, які завжди залишаються актуальними. Адже іноді трапляється так, що яскрава модель буде недоречна, особливо якщо мова стосується ділових зустрічей. Тоді на допомогу приходить стара добра класика.



3. Годинники з довгими ремінцями. Вишуканий циферблат та довгий ремінець, обмотаний навколо руки, стануть чудовим довершенням модного образу.



4. Особливо актуальними будуть годинники з "картинами". Міні-пейзаж на циферблаті - модний акцент жіночого стилю.



5. Годинники з незвичайними ремінцями. Це можуть бути моделі з хустинкою замість ременя, або годинники з яскравим чи "тваринним" оформленням ремінця. Також для сміливих леді стануть в нагоді годинники-браслети з купою підвісок.



6. Патріотичні годинники - новий тренд в образах українок.





Найкраще у своєму гардеробі мати кілька годинників, щоб кожен образ був довершеним і яскравим.

Статті до теми:

Модні тенденції для жіночих образів: літо-2015

Прикраси в техніці сутаж - відгуки минулого в сучасній моді

Модний - яскраве доповнення жіночого образу





На правах реклами