Ми у Facebook
27.06.2015, 15:30

Рівненська дзюдоїстка Наталія Ніколайчик стала «бронзовою» на Європейських іграх [+Фото]

Спортсменка з Рівного Наталія Ніколайчик у змаганнях із дзюдо серед спортсменів з вадами зору на Перших Європейських іграх у Баку здобула бронзову медаль, яка стала першою для наших земляків на цих змаганнях.
Рівненчанка Ніколайчик, яка змагалася в категорії до 57 кг, перемігши турецьку спортсменку Серіфе Косеоглу й програвши азербайджанці Сабіні Абдуллаєвій, змагалася за бронзову нагороду зі ще однією представницею Туреччини Гюльхан Кіліч.

У фіналі за третє місце Наталія Ніколайчик перемогла, виконавши прийом, який судді оцінили найвищою оцінкою іппон, що і гарантувало їй достроковий виграш у представниці Туреччини Гульхан Кіліч.

Таким чином, наша дзюдоїстка завоювала бронзову медаль І Європейських ігор. Ця нагорода стала першою на рахунку рівненського «спортивного десанту», який відправився в Азербайджан на дебютні пан'європейскі змагання.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Рівненчанка Катерина Шамбір вийшла до 1/8 фіналу Європейських ігор в Баку

На I Європейських іграх Омельчук став тільки шостим

Наталія Ніколайчик розповіла про враження від турніру: «Більше 7 років тому розпочала займатись дзюдо у своєму рідному Рівне, куди привів мене тато, так і залишилась там. Дуже задоволена першими Європейськими іграми і своїм виступом зокрема. Адже мені вдалося завоювати бронзову медаль. Коли виходила на заключний бронзовий поєдинок дуже переживала, бо вага моя на 7 кг менша ніж у суперниці. До того ж з нею ніколи раніше не зустрічалась, тому нічого не знала про її манеру ведення сутички. Але поставила перед собою ціль – перемогти, вийшла на татамі і перемогла».











На правах реклами