Ми у Facebook
29.06.2015, 08:45

Рівненщина: погасив кредит шахраям на 30 тис. гривень

Власник фермерського господарства на Млинівщині часто вирішує робочі питання в телефонному режимі. Тому дзвінок невідомого та пропозиція придбати дизпаливо на вигідних умовах не викликали підозр.
Чоловіки домовились, що половину суми 34-річний фермер перекаже на два банківські рахунки, а решту – безпосередньо при доставці пального.
Млинівчанин перерахував частину коштів, як і обумовлювалося, на одну платіжну картку, а ще кілька тисяч – на іншу. У цей момент до нього телефонує нібито продавець і каже, що на останню гроші не надійшли, бо вона чомусь заблокована. Потерпілий повторив ще раз фінансову операцію, перерахувавши у загальному 30 тисяч гривень.

Після цього фермер мав зустрітися із «продавцем» у райцентрі, адже той запевняв, що зараз під’їде. І тільки після двох годин очікування зрозумів, що його ошукали. Звернувшись відразу до банку, йому повідомили, що перераховані ним кошти надійшли на погашення кредитів за трьома різними рахунками.

— За частиною 1 статті 190 Кримінального кодексу України (шахрайство) відкрито кримінальне провадження, — повідомила заступник начальника слідчого відділу Млинівського РВ УМВС України в Рівненській області Юлія Мартинова. — Триває досудове розслідування.

За матеріалами Млинівського РВ УМВС
України в Рівненській області

Статті до теми:

Рівненщина: у дітей вкрали чорниці

У Рівному обвалився балкон

ВІДЕО: як у Рівному знімали хлопця із труби котельні





На правах реклами