Ми у Facebook
30.06.2015, 12:15

ДТП за участю міліціонера розслідує прокуратура Рівненської області

Прокуратура Рівненської області розслідує обставини ДТП
за участі працівника міліції, внаслідок якої травмовано 6 людей.
Слідчим відділом прокуратури Рівненської області проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом дорожньо-транспортної пригоди за участі працівника міліції, внаслідок якої спричинено тяжкі тілесні ушкодження потерпілим (ознаки злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286 КК України).

Нагадаємо, що в результаті ДТП дівчина-пішохід у комі.

Йдеться про ДТП, яка мала місце 28 червня близько 02 год. у с.Городище Березнівського району.

Виїздом на місце події працівників прокуратури та слідчо-оперативної групи встановлено, що водій автомобіля «Ауді-100», який є працівником Березнівського РВ УМВС України в Рівненській області (перебував поза межами служби), допустив наїзд на пішохода – 15-річну дівчину, яка йшла по узбіччю дороги, та в подальшому зіткнувся з бетонною огорожею.

ФОТО: ДТП на Рівненщині, де постраждала 15-річна дівчина

Внаслідок цієї дорожньо-транспортної пригоди дівчину з тяжкими тілесними ушкодження госпіталізовано у реанімаційне відділення районної лікарні, а також травмовані водій та ще 4 пасажири автомобіля.

Наразі триває досудове розслідування. У кримінальному провадженні проводяться допити потерпілих та свідків, призначено низку судових експертиз.

За результатами проведення всебічного, повного та неупередженого дослідження всіх обставин події буде прийнято остаточне процесуальне рішення.

За матеріалами прес-служби прокуратури Рівненської області

Статті до теми:

Рівненщина: у скоєнні жахливої ДТП підозрюють п'яних міліціонерів





На правах реклами