Ми у Facebook
30.06.2015, 19:01

У Здолбунові відбувся шаховий турнір пам'яті Сергія Малахова

27-28 червня в Здолбунові вчергове відбувся шаховий турнір памяті Сергія Малахова. За традицією, перед змаганнями, учасники віддали шану своєму земляку і палкому любителю шахів Сергію Малахову, відвідавши його місце поховання.
Цьогорічній турнір відбувся з деким запізненням (традиційно проводиться в першій половині травня), тому, можливо і зібрав великий склад учасників, адже шахісти вже встигли заскучати за грою. Отже на старт вийшло 19 учасників: три представники Острожчини, по одному представнику з Рівного і Костополя, решта - місцеві шахісти. Грали по круговій системі по 15 хвилин кожному до закінчення партії.

Перший день (10 турів) лідером завершив Кононець Ігор, який набрав 8,5 очок. На очко від нього відстали Берзенко Йосип і Остапчук Анатолій. На другий день змагань Кононець І. і Борзенко Й. дещо пригальмували, натомість Остапчук А. продовжував набирати очка. І вже за 4 тури до завершення змагань Остапчук іде першим, випереджаючи Кононця на півочка і з більшим відривом - іншу групу переслідувачів. Все вирішилося в очній зустрічі. Граючи "без якості" в програній позиції Ігорю вдалося "запутати" гру, переграти ветерана і повернути собі лідируюче положення, розповіли в Рівненській обласній федерації шахів.

До теми:

Президент Рівненської обласної федерації шахів Володимир Ковальчук — про секрети успіху шахів на Рівненщині [+ІНТЕРВ'Ю]

Відбувся IV етап Кубка Рівненщини з шахів-2015

На Рівненщині відкрили новий шаховий клуб





На правах реклами