Ми у Facebook
02.07.2015, 17:10

“ОГО” об'єднує три газети під єдиною назвою “ОГО”

З 16 липня 2015 року газети “ОГО ”, “Рівненська газета” та “Рівненські оголошення” будуть об'єднані в одне видання — газету “ОГО”, яка виходитиме щочетверга обсягом 40 сторінок.
Таким чином, три популярні газети Видавничого дому “ОГО” об'єднуються під одним брендом - “ОГО”.

- “ОГО” - це наш ключовий бренд, це жива історія незалежної журналістики на Рівненщині, це назва, під якою нас знають багато років, тому логічно, що оновлена газета матиме назву саме “ОГО”, - коментує засновник Видавничого дому “ОГО” Віктор Данилов. - Відтепер читачі отримуватимуть газету, яка поєднає в собі найкращі здобутки всіх наших видань — потужну інформаційну частину від “ОГО”, багатотисячну обласну аудиторію “Рівненської газети” та великий блок оголошень та реклами від “Рівненських оголошень”. Рекламодавці отримають значне розширення аудиторії за рахунок поєднання міських читачів “ОГО” та “Рівненських оголошень” і багатотисячної аудиторії передплатників “Рівненської газети” по всій області.

- Напередодні місцевих виборів, у період децентралізації влади, впровадження реформ, створення нових об'єднаних громад, усі, кому потрібно донести інформацію до якнайбільшої аудиторії в Рівному та області, отримують унікальний за охопленням інформаційний майданчик, - додає головний редактор Видавничого дому “ОГО” Віталій Голубєв. - У поєднанні з можливостями Рівненського інформаційного порталу OGO.ua — інтернет-ресурсу №1 Рівненської області — ця унікальність стає ще більш очевидною. Сьогодні під брендом “ОГО” ви маєте змогу отримати повний комплекс інформаційних послуг — починаючи від написання та розміщення статей, зйомок та монтажу передач різної тематики (“Ранкова кава”, “Думки вголос”, “Готуємо разом”, “Ваше здоров'я”) - і закінчуючи комплексним PR-обслуговуванням та випуском газет “під ключ” суто для потреб конкретного замовника.

Оновлена газета “ОГО” матиме найбільший на Рівненщині обсяг — 40 сторінок. Вона складатиметься з двох зошитів — 16 сторінок інформаційної частини з програмою телебачення (цей зошит отримуватимуть всі передплатники “Рівненської газети”) та 24 сторінок оголошень (блок з оголошеннями поки що буде доступним лише у роздрібному продажу та для передплатників “Рівненських оголошень”).

Найближчим часом на оновлену “ОГО” буде оголошена передплата, і читач матиме змогу вибрати, якого обсягу газету він бажає отримувати — лише 16 сторінок інформаційного блоку чи повну 40-сторінкову газету з блоком оголошень.

- Це відповідає сучасним європейським тенденціям видавничого бізнесу, який ми разом з директором Видавничого дому “ОГО” Світланою Омельчук вивчали у Польщі спільно з колегами з Асоціації “Незалежні регіональні видавці України”, - додає редактор газети “ОГО” Ольга Данилюк. - Ми сповнені прагнення застосувати польський досвід локальних газет в українських умовах, адже живемо в час реформ і повинні бути готові гнучко змінюватись.

Якщо у вас, шановні наші читачі, передплатники та партнери, виникатимуть питання щодо оновленої “ОГО” — звертайтесь до редактора “ОГО” Ольги Данилюк за телефоном (0362) 40-06-07 або до керівника служби реалізації Видавничого дому “ОГО” Анни Малашкевич за телефоном (0362) 433-777. Адреса редакції: м.Рівне, вул.Шкільна, 2, працюємо щодня з 9 до 18 години, вихідні субота та неділя.

Впевнені, що нова об'єднана газета “ОГО” задовольнить усі вподобання наших читачів, рекламодавців та партнерів!





На правах реклами