Ми у Facebook
04.07.2015, 17:15

На Рівненщині молодий чоловік врятував із вогню дитину

Вранці 1 липня у селі Тишиця Березнівського району спалахнула пожежа.
Коли рятувальники прибули у село, одноповерховий житловий будинок був майже повністю охоплений вогнем. Людей всередині не було. В результаті вогнем було знищено покриття, пошкоджено перекриття та речі домашнього вжитку житлового будинку.

Згодом рятувальники з’ясували, що на момент виникнення пожежі в оселі на самоті перебувала 7-річна донька господині. Коли дівчинка ще спала, її мати пішла до лісу збирати ягоди, а бабця поралася поруч на городі. Саме вона першою і побачила, як з-під даху їхнього будинку виходить густий дим.

Літня жінка кинулася до хати, проте зайти всередину їй завадив сильний дим. За хвилину вона побачила свою онуку, що стояла поруч із зачиненим вікном та плакала. Жінка почала кликати на допомогу сусідів.

Цієї миті повз будинок проїжджав на мотоциклі місцевий мешканець Олександр Загородько. Молодий чоловік миттєво зорієнтувався в ситуації, розбив вікно та дістав з палаючої будівлі дитину. Дівчинка відбулася лише переляком.

Тим часом на ґвалт збіглися сусіди. Доки з райцентру їхали рятувальники, селяни самотужки намагалися загасити вогонь. Щоб остаточно ліквідувати пожежу, працівникам ДСНС знадобилося більше години.

Наразі фахівці з’ясовують причину загоряння та завдані матеріальні збитки.

Найближчим часом за дорученням головного рятувальника Рівненщини Сергія Крука відважного сміливця Олександра Загородька буде нагороджено правами Головного управління ДСНС.

Про це повідомили з ГУ ДСНС в Рівненській області.

Читати також:

ФОТО - У Рівному в маршрутки відмовили гальма і вона в'їхала в огорожу

ФОТО - Жахлива ДТП у центрі Рівного





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ