Ми у Facebook
05.07.2015, 19:15

А ви вже обрали купальник? Модні тренди 2015

Настала гаряча пора і час довгожданних відпусток. Так і хочеться поринути в обійми прохолодної води. Але навіть на відпочинку треба бути на висоті. У цьому вам допоможе вдало підібраний купальник.
Літній сезон 2015 став сезоном різноманітності і свободи вибору купальників. Моделі настільки різні, що будь-яка жінка вибере щось підходяще.

Як і раніше в моді купальники з бікіні. Це неймовірно сексуально і зручно. Але пам'ятайте про те, що відкриті моделі можуть дозволити собі лише дівчата зі стрункою фігурою.



Верх-бандо. Чудовий варіант для загару, актуальний у всі часи.



Закриті або злиті моделі в цьому сезоні викликали справжній фурор.



Пальму першості в закритих моделях купальників отримували монокіні. Це більш відкритий варіант суцільного купальника, який дозволяє більше оголити тіло за рахунок глибоких вирізів з боків.



На модні подіуми знову повертається ретро 60-х років, з його високими трусиками і широкими бандо в смужку.



Найсексуальнішим трендом літнього сезону 2015, як не дивно, став спорт. Спортивні моделі купальників доречні як на тренуванні, так і на пляжі.



У той час як більшість дівчат воліють для засмаги бікіні, що дозволяють максимально оголити тіло, дизайнери пропонують прямо протилежний тренд - купальники з довгим рукавом.



Що стосується забарвлення модних купальних костюмів, то в більшості своїй припускають використання тканини з кольоровими візерунками, барвистими квітами і фотопейзажами, етнічними мотивами і геометричними абстакціями.

Серед однотонних купальників лідирує класичний чорний колір, а також соковиті яскраві відтінки червоного, помаранчевого, жовтого і фіолетового кольорів.

Статті до теми:

Модне взуття літа-2015: топ-6 варіантів

Модні тенденції для жіночих образів: літо-2015

Які джинси обрати: модні тренди літо-2015





На правах реклами