Ми у Facebook
06.07.2015, 08:00

Діти працівників "Рівнеазоту" отримали путівки на оздоровлення

Адміністрація та профспілковий комітет ПАТ «Рівнеазот», яке входить до холдингу OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії Group DF), відправила 151 дитину працівників підприємства на відпочинок та оздоровлення під час літніх канікул.
Діти рівненських хіміків оздоровлюються у Дитячому закладі оздоровлення та відпочинку санаторного типу «Агатівка», повідомили з прес-центру ПАТ "Рівнеазот".

«Ми потурбувалися про те, аби наші працівники не відчували фінансових труднощів, коли йде мова про оздоровлення дітей. Батьки оплачують лише 10% від вартості путівки, що становить 367,50 гривень (загальна вартість путівки становить 3675 гривень). Решту вартості путівки оплачує підприємство з фонду соціального розвитку колективу. Цьогоріч на оздоровлення та відпочинок дітей підприємство виділило 500 тис. гривень», – розповідає Голова первинної профспілкової організації Микола Кузнюк.

Для дітей азотівців на території здравниці «Агатівка» є стадіон із спортивними майданчиками, плавальний басейн, ігрова кімната, бібліотека, ігрові майданчики, клуб з кінозалом, два відеосалони, літня естрада та озеро площею 5 гектарів. У лікувальному корпусі діють стоматологічний кабінет, фізкабінет, кабінет світлолікування, інгаляторій, два кабінети масажу, електросон, ЛФК, фітобар. Кабінети устатковані сучасним обладнанням, на якому працюють висококваліфіковані медичні працівники. А професійний колектив та гарна інфраструктура Дитячого закладу оздоровлення та відпочинку є запорукою якісного відпочинку та оздоровлення вихованців.

До теми:

Літній дитячий християнський табір у Рівному

Як працює "Рівнеазот" після зупинки підприємства

ТОП-6 правил дитячого режиму під час літнього відпочинку





На правах реклами