Ми у Facebook
06.07.2015, 18:45

На «Авангарді» вболівальники побачать «Верес» на початку серпня

Першу домашню гру в Чемпіонаті України другої ліги рівненський «Верес» проведе 8 серпня проти ФК «Нікополь-НПГУ» із Дніпропетровщини. А до цього рівненчани повинні провести ще два матчі в гостях.
Перший поєдинок у другій лізі «Верес» зіграє зі «Скалою» із Стрия на виїзді 26 липня.

У другому турі, 2 серпня, «Верес» змагатиметься із командою «Інгулець», яка прийматиме рівненський клуб в селі Петрове, що у Кіровоградській області.

І тільки наступного місяця, 8 серпня, рівненські вболівальники зможуть переглянути гру «Вереса» на рідному стадіоні «Авангард» - календар матчів команд другої ліги у першому колі.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Повторний дебют «Вереса» відбудеться 22 липня у Щасливому

ФФУ дозволила «Вересу» стартувати у другій лізі України

«Перенести матчі на виїзд через неготовність стадіону - рекомендація ПФЛ, тому ми й звернулися до них з таким проханням. А щодо суперників - вони сильні, але з ними можна грати. Про якісь сильні чи слабкі їхні сторони наразі говорити рано - будемо спільно з тренерським штабом їх вивчати. Розуміємо, що досить важко буде здійснити спочатку виїзд у Київ, а за кілька днів на Львівщину, але ми до цього готові. Все у нас вийде», - уточнив деталі виконавчий директор «Вереса» Євген Донцов

Наразі футболісти «Вереса» уже з'їжджаються до Рівного й готуються відправитися на тренувальний збір.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ