Ми у Facebook
07.07.2015, 16:30

У Рівному відбудеться жеребкування для розподілу земельних ділянок

Рішенням Рівненської міської ради затверджено Порядок розподілу земельних ділянок між учасниками бойових дій, які брали безпосередню участь в АТО, та сім’ями, члени яких загинули під час участі в антитерористичній операції, для передачі земельних ділянок безоплатно у власність.
У відповідності до пункту 1 розділу 3 Порядку, розподіл земельних ділянок між учасниками бойових дій проводиться шляхом жеребкування. Жеребкування проводиться відповідно до номера в єдиному реєстрі.

Рівненщина: майже 200 учасників АТО отримали земельні ділянки

Жеребкування відбудеться 24 липня 2015 року о 9.00 год. в приміщенні КЗ «Рівненський міський палац культури» (вул. Гагаріна,6).

До проведення жеребкування допускаються особи – учасники бойових дій (або їхні довірені особи, повноваження яких підтверджені відповідними документами).

[/url]

Для участі в жеребкуванні учасники бойових дій зобов’язані пред’явити паспорт та посвідчення учасника бойових дій і подати нотаріально засвідчену копію посвідчення учасника бойових дій, повідомили в управлінні земельних відносин Рівненської міської ради.

[url=http://ogo.ua/articles/view/2014-11-13/56653.html]Героям АТО з Рівного виділять земельні ділянки [КАРТА]


Документи для участі в жеребкуванні повинні бути подані не пізніше як за 10 робочих днів до дати його проведення.






На правах реклами