Ми у Facebook
08.07.2015, 13:15

Завтра презентують проект «Рівне – столиця фотографії»

Презентація відбудеться 9 липня о 12:00 год. в Рівненському Будинку культури.
Презентація проекту «Рівне – столиця фотографії» та оголошення конкурсу на ескізний проект унікальної будівлі Музею фотографії у вигляді фотокамери
(одне з питань, напрацьованих групою активістів Дорожня карта реформ Рівного).

Також в програмі перегляд експозиції 1 Міжнародного конкурсу репортерської фотографії LifePressPhoto, 2015

Фотографія сьогодні – найпопулярніший вид занять мільйонів людей. Фотографія практично моментально може ознайомити про щось весь світ. Завдяки фотографічній активності Рівне стало неофіційною столицею, центром наймасштабніших міжнародних проектів за участі близько 90 країн світу та з усіх областей України.

У організаторів уже є: щорічно організовуються та проводяться міжнародного та національного рівня виставкові проекти «LifePressFoto» (конкурс репортерської фотографії), Кубок Рівного по фотомистецтву «Я люблю своє місто, я люблю свій край», «Фотовернісаж на Покрову» та інші фотопроекти соціальної направленості. Цьогоріч Фотовернісаж на Покрову під патронатом FIAP (консультативний орган при ЮНЕСКО) буде проведено вдесяте!
Музей фотографії – уже є понад 300 унікальних експонатів. При більшій публічності та доступності колекція виросте в рази.

Школа фотографії – освітньо-культурна зайнятість, заняття творчістю, професія, робочі місця. Школі 5 років, навчаються з Рівне, області, інших областей України.
Історія міста Рівне в фотографіях.

Що потрібно: земельна ділянка, проект, будівництво, фінанси.
Для будівництва потрібно всього 10-12 коп з рівнянина в день протягом року!

Вирішення цих питань спростить можливість в реалізації багатьох інших проектів. До нас будуть їхати подивитись, сфотографуватись на фоні, провести час, поспілкуватись, вчитись. В структурі будинку музей, виставковий зал, школа фотографії, конференц-зал. Це може бути частково, або повністю самоокупною структурою за рахунок господарської діяльності та платних послуг.

«Рівне – столиця фотографії» закріпиться не тільки не офіційно, але й реально. Реалізований проект стане унікальною гордістю нашого міста, реальною складовою його бренду.

Запрошуються митці, архітектори, студенти, партнери, спонсори та усі небайдужі до розвитку нашого міста.

Зробимо разом наше місто кращим!

Конт. тел. 067-3622-977, 452-700, e-mail: kharvat@ukrfoto.org

Читати також:

ФОТО: Виставка голубів у Рівному

Річниця Майдану: фотовиставка "Палаючий січень" у Рівному [+Фото]

ФОТО: у Рівному відбулася виставка фіалок





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ