Ми у Facebook
09.07.2015, 14:30

На Рівненщині в аваріях за участю водіїв мототранспорту загинуло 12 осіб

Лише за перший тиждень липня на території Рівненської області зареєстровано чотири дорожньо-транспортні пригоди за участю мототранспорту, в яких шестеро осіб отримали тілесні ушкодження.
Загалом із початку року на дорогах Рівненщини сталася 65 ДТП за участю мотоциклів, мопедів і моторолерів, у яких 12 людей загинуло та ще 74 отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості.

На Рівненщині знову розбився водій мопеда

Мототранспорт, на відміну від автомобіля, має іншу специфіку руху, тому саме ця категорія учасників дорожнього руху — найменш захищена. Підвищена маневреність, менші габарити, а також висока динаміка сприяє тому, що автомобілістам складно помітити переміщення двоколісних в інтенсивному транспортному потоці. Порушення елементарних Правил дорожнього руху, неуважність, ігнорування пасивних засобів захисту, переоцінка власних сил і можливостей, перевищення безпечної швидкості, порушення правил маневрування може призвести до травмування та летальних наслідків.


На Рівненщині немовля отруїлося клофеліном


Тому працівники Державтоінспекції вкотре звертаються до водіїв двоколісних транспортних засобів з проханням неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху, бути обачними на дорозі, у жодному разі не забувати про належне екіпірування та поважати всіх учасників руху.
Прес-служба УДАІ УМВС України в Рівненській області.





На правах реклами