Ми у Facebook
10.07.2015, 08:15

Рівненським волонтерам вручили нагороди

За роботу з переселенцями нагородили фахівців та волонтерів.
Наразі Рівненщина прийняла 3505 переселенців. Серед них, тисяча дітей та понад 950 людей похилого віку та інвалідів. З них понад 200 родинам надано матеріальну допомогу у грошовому та натуральному вигляді. Про це повідомив заступник голови ОДА Олександр Савчук під час засідання обласного штабу по роботі із внутрішньо переміщеними особами.

На Рівненщині нагородили волонтерів та учасників АТО

Окрім того, Олександр Савчук зазначив, що штабом вживаються всі необхідні заходи для надання допомоги по вирішенню соціально-побутових та інших проблем тимчасових переселенців. Водночас в Рівненській області є 33 об’єкти, де можна розмістити ще понад чотири сотні переселенців.

Для військових зросли суми заробітних плат

«Кожна служба, районний та міський штаб повинні миттєво реагувати на звернення переселенців, забезпечувати їх розміщення, пропонувати роботу, надавати всіляку підтримку громадянам, які вимушені рятувати свої життя та шукати тимчасового притулку на території Рівненської області», - підсумував Олександр Савчук.

На засіданні обласного штабу по роботі з переселенцями грамоти та подяки від обласної влади вручили представникам установ, волонтерських та громадських організацій. Також за активну допомогу у вирішенні питань соціального захисту переселенців від Головного управління ДСНС Рівненщини відзнаки отримали благодійники.





На правах реклами