Ми у Facebook
10.07.2015, 17:00

Топ-7 ідей для жіночих вихідних у Рівному

Після тяжкого робочого тижня якраз доречним стане активне дозвілля на вихідних. Досить просижувати вихідні вдома, на вас чекає багато цікавих заходів.
Для того, щоб відпочити від постійних буденних справ, ви маєте можливість скористатися можливостями гарно провести дозвілля.

1. Шопінг - улюблене заняття багатьох жінок. У суботу ви матимете можливість не лише купити всі необхідні речі, а й отримати за це чудові подарунки. Для цього варто лише взяти участь в акційному шопінгу від Злати Плази.

2. Для любительок селфі у Рівному проходитиме акція від ТЦ "Злата Плаза". На переможців чекають цікаві призи. Детальніше ТУТ.

3. Прихильниць театральної творчості запрошує комедійна вистава "Сватання на Гончарівці". Цікаво, що вистава відбуватиметься під відкритим небом, прямо на "Лебединці". ДЕТАЛІ.

4. Лише для жінок у Рівному проходитиме навчання з різних напрямків: ії, ії, позування, дієтології тощо. Все це для вас у "ELITE club SCHOOL".

5. Проявити свої музичні здібності рівнянки зможуть у безкоштовному караоке. Спеціально для гостей у "Piano Piano" ще і смачна кухня.

6. Для любительок нічного відпочинку клуб "Лагуна" організовує суботню вечірку у компанії українського гурту "BENAMI".

7. Для рівнянок, які хочуть провести свої вихідні у колі сім'ї, у Рівному відбуватиметься Свято вулиці Поштової. Виставки, театральні дійства та ще багато цікавого чекатиме на вас у неділю.

Ну і ще багато цікавих заходів на Арт-пікніку у Парку ім. Т.Г. Шевченка.

Гарних вам вихідних!

Статті до теми:

Дозвілля з дітьми: аплікація з ватних дисків

Як організувати сімейні вихідні: 8 ідей





На правах реклами