Ми у Facebook
11.07.2015, 10:30

Рівнян запрошують у парк на «Шоколадні вихідні»

У Рівненському парку культури та відпочинку імені Тараса Шевченка 11 та 12 липня – «Шоколадні вихідні». Організатори Арт-Пікніку Рівне запрошують на чаювання, спортивні та танцювальні заняття, тематичні лекції та майстер-класи. Готують насичену програму для дітей та дорослих будь-якого віку.
Вибір тематики не випадковий: 11 липня – Всесвітній день шоколаду.

- Долучаємось до світового солодкого дня, - розповідає куратор рівненського Арт-Пікніку Тетяна Чернега. - Ще у 1995 році це свято започаткували французи, а вже потім традиція святкування "шоколадного" 11 липня поширилась і у світі. На Арт-Пікніку Рівне кожен день особливий і тематичний. Сподіваюсь, і вихідні у парку сподобаються рівнянам.

Сьогодні у Рівному - грандіозний Арт-Пікнік [Програма заходів]

Отож, у суботу о 14-й годині – майстер-клас «Вироби з цукру» від Євгенії Євтушок, о 16-й – у кулінарній зоні рівняни дізнаються про те, як робити шоколадні цукерки своїми руками.

Солодким буде святкування і у зоні Лекторій-HandMade – о 15.00 тут заплановане обгортання шоколадом.

А вже у неділю о 15-тій – чайна церемонія, о 16-й – майстер-клас з виготовлення класичних австрійських шоколадних трюфелів.

Подбали організатори і про маленьких відвідувачів парку. Їм не буде часу нудьгувати.

У Рівному стартував грандіозний Арт-Пікнік Слави Фролової [+Фото]

У суботу з 11 години - дитячий фітнес, казка-гра з розвиваючими іграшками.

12.00 – традиційний та вже улюблений дитячий майстер-клас з приготування піци, а потім ігри, забавки та розваги.

Любителів здорового способу життя та тих, хто дуже любить шоколад і лише мріє про гарну фігуру, тренери чекатимуть на спортивних локаціях. У суботу опівдні - Strong Body, а потім щогодини інші заняття - бодіфлекс, тай бо, функціональний тренінг, пілатес, о 17-й – майстер-клас з хатха-йоги і методики оздоровлення хребта.

Недільна спортивна та танцювальна програма також дуже насичена. Пілатес, скай йога, бодіфлекс, slackline, зумба, майстер-класи з аргентинського танго та бійцівських єдиноборств.

Для тих, хто знає, що шоколад активує центри задоволення у мозку та покращує пам’ять, - інтелектуальні розмови. У суботу, о 12-й годині - лекція «Ейдотехніка для розвитку прекрасної пам’яті», о 14-й - настільні інтелектуальні ігри. Ерудицію та спостережливість тренуватимуть і під час вуличної гри Emotional Mafia у неділю о 16.00.

У Рівному стартував Арт-пікнік (ФОТО)

У лекторії «На гірці» у суботу о 18-й своєю поезією надихатиме Андрій Пермяков.

А у неділю там планується великий тренінг-марафон знімання «смачного» кіно: «Майстер-клас для відеомейкерів». Розпочнеться він о 12 годині з розмови про те, що робити з ідеєю, а потім - знімання, монтаж, пост-продакшн та поширення відео через YouTube.

Єдине прохання до учасників - приносити з собою техніку (камера/фотоапарат, якщо є - штатив, ноутбук з ПЗ для монтажу (наприклад sony vegas, adobe premier, adobe after effects). Попередньо варто заповнити анкету за посиланням: http://goo.gl/forms/mpiDjvdAxV

Упродовж найближчих вихідних на Арт-Пікніку також будуть майстер-класи з акторської майстерності, вуличного боулінгу, фотосушка, уроки малювання та англійської для дітей, буккросингова поличка, розпис хною та ще багато цікавого.

Солодкий настрій створюватиме і музична програма від джаз-клубу «ДжЕм».

Нагадуємо, у Рівному Арт-Пікнік триватиме до 26 липня. Усі заходи БЕЗКОШТОВНІ.





На правах реклами