Ми у Facebook
12.07.2015, 13:30

Рівненська міліція знає, хто вкрав бурштин з міськвідділу

Як виявилося, бурштин, який зберігався у рівненському міськвідділі як доказ було замінено. Хто підмінив бурштин на 27 кг каміння - вже відомо.
Восьмого липня до Рівненського МВ УМВС України в Рівненській області звернувся 30-річний киянин та його адвокат, які на підставі пред’явленої ухвали суду, вимагали повернути каміння бурого кольору, зовні схожого на бурштин, вилучене у грудні 2014 року.

У міліції вкрали бурштин

Працівники управління карного розшуку УМВС України в Рівненській області встановили, що до зникнення 27 кілограмів бурштину причетний один зі співробітників Рівненського міськвідділу внутрішніх справ.
У даний час проводяться всі необхідні слідчі дії. Крім того, правоохоронці встановлюють інших осіб, причетних до цієї події.

Прокуратура шукає крадія 27 кг бурштину

Нагадаємо, що 8 липня відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Також прокуратурою області відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.364 Кримінального кодексу України (Зловживання владою або службовим становищем).

Про це повідомили на сайті УМВС України в Рівненській області





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ