Ми у Facebook
14.07.2015, 13:45

У Львові біля міліції пролунало два вибухи [+Фото]

Фото zaxid.net

Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини подій. Проводяться заходи з метою встановлення осіб, причетних до скоєння цих злочинів, а також з метою недопущення подібних випадків.
14 липня, близько 09:00 на 102 надійшло повідомлення про те, що біля одного з дільничних пунктів міліції у Львові пролунав вибух", - зазначили в міліції.

Один з вибухів пролунав, коли дільничний Шевченківського райвідділу міліції відчиняв дільничний пункт, що знаходиться по вулиці Плугова, 8. Унаслідок вибуху поранення отримав 24-річний лейтенант міліції, його госпіталізували в лікарню з множинними осколковими пораненнями голови та тіла. Стан правоохоронця важкий.

За попередніми даними, вибух пролунав внаслідок детонування так званої "розтяжки".

Унаслідок вибухів 2 міліціонерів отримали поранення.

Вже через годину - близько 10:00 - пролунав ще один вибух біля дільничного пункту міліції у Шевченківському районі Львова, що знаходиться по вулиці Юрія Липи, 45, пролунав вибух.

Внаслідок вибуху постраждала 31-річна дільничний інспектор Шевченківського райвідділу міліції. Потерпілу госпіталізовано у лікарню.

Одна із постраждалих міліціонерів - жінка.

За фактами вибухів, що стались на двох дільничних пунктах міліції у Шевченківському районі Львова, 14 липня, відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.258 (терористичний акт) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років.

За матеріалами прес-служби ГУМВС України
у Львівській області





На правах реклами