Ми у Facebook
14.07.2015, 19:15

Кубок області: ФК «Млинів» знову став автором сенсації

У перших матчах 1/2 фіналу Кубка області з футболу черговий сенсаційний результат було зафіксовано у поєдинку за участю команди другої обласної ліги ФК «Млинів». Цього разу млинівчани ледве не виграли у лідера першого дивізіону на його власному полі.
Перші півфінальні поєдинки Кубку Рівненської області з футболу відбулися у неділю, 12 липня.

У Оржеві місцевий ОДЕК упевнено обіграв радивилівський «Сокіл» з рахунком 4:1. Перший тайм завершився з рахунком 2:1, пізніше на 60-й хвилині гості залишились у меншості (червону картку «заробив» Тарас Новосад, друге попередження). Після чого оржівці збільшили свою перевагу у рахунку до трьох м'ячів. По два голи у господарів забили Віктор Газицький та Віталій Тивонюк, а у гостей відзначився Леонід Полімарчук.

У Малинську рахунок було відкрито вже на 4-й хвилині, коли млинівчанин Сергій Вишневський втік від своїх опікунів на побачення з голкіпером суперника. Через десять хвилин Андрію Господинчику вдалося зрівняти рахунок – 1:1.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Кубок області з футболу: претендентів на трофей лишилося лише четверо

Обласний футбол: упевнений фініш «Маяка» та чергова осічка ОДЕКа

У другій частині матчі на 63-й хвилині Вишневський знову втік від захисників і був не за правилами зупинений у штрафному майданчику кіпером господарів Миколою Фокіним. Постраждалий сам виконав вирок арбітра - 1:2. Але під завісу зустрічі ударом голови Господинчик вдруге засмутив стража воріт ФК «Млинів». Отож нічия 2:2, яка залишає непогані шанси гостям на вихід до фіналу.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ