Ми у Facebook
15.07.2015, 18:30

У Миколаєві арештували начальника ДАІ, а у Чернігові судять мера

Начальника Миколаївського ДАІ арештували за підозрюю в укритті злочину. А Чернігівського мера судитимуть за фактом вчинення службового злочину.
На особистий прийом до прокурора Миколаївської області звернулась мешканка міста Нова Одеса, яка повідомила, що її 24-річний син став інвалідом І-ої групи та прикований до ліжка внаслідок дорожньо-транспортної пригоди, яка мала місце у січні 2013 року у м. Нова Одеса.

Суд повернув екс-ректору з Рівненщини Мельнику квартири, будинки і гроші

На місці автопригоди перебував начальник ВДАІ Новоодеського РВ УМВС України в області, який укрив факт скоєння ДТП, в результаті чого винна особа до кримінальної відповідальності притягнута не була.
У березні 2013 року він зайняв вищу посаду – начальника відділу ДАІ Миколаєва.

Прокуратура Миколаївської області здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом зловживання службовим становищем начальником відділу ДАІ міста Миколаєва, - повідомляє прес-служба прокуратури Миколаївської області.

У Києві затримали скандального ректора-хабарника з Рівненщини Петра Мельника

Установлено, що у січні 2013 року посадовець, будучи начальником районного відділу ДАІ та діючи умисно, усупереч інтересам служби на користь третьої особи укрив від реєстрації факт дорожньо–транспортної пригоди в м. Нова Одеса, внаслідок якої пасажир легкового автомобілю отримав тяжкі тілесні ушкодження.

Йому повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 364 КК України (зловживання службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки).

Суд обрав підозрюваному міру запобіжного заходу - домашнього арешту.

Тим часом у Чернігові на лаві підсудних опинився міський голова Олександр Соколов. Його обвинувачують у тому, що віддав п'ять мільйонів гривень із бюджету підприємству-банкруту, - повідомляє ТСН.

Кошти були направлені на купівлю 18 квартир ліквідаторам аварії на ЧАЕС. Попри те, що мали право інвестувати в житло, якщо воно готове на 75 відсотків, гроші передали забудовнику, коли він лише розпочав роботи. Житло, врешті, так і не добудували. Що це було - змова чи випадковість, і куди зникли державні кошти - Деснянський районний суд Чернігова почав розглядати справу по суті. Якщо провину очільника Чернігова доведуть, він може потрапити за ґрати на строк до п'яти років. Олександр Соколов провини не визнає.










На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ