Ми у Facebook
15.07.2015, 18:15

Рівненський «Верес» на зборах у Вижниці розгромив «Карпати»

Рівненський «Верес» провів свій другий товариський матч у Вижниці, що на Буковині, куди прибув для проведення свого короткого тренувального збору. У поєдинку проти місцевих аматорів із ФК «Карпати» (Крути) рівненчани здобули переконливу перемогу з крупним результатом.
Рахунок у звітній грі відкрив у першому таймі Богдан Скоцький, для якого цей гол став другим на зборах.

Після перерви партнера по команді підтримали влучними ударами Олександр Черней, Володимир Лема та Артем Лисюк.

Наприкінці поєдинку непорозуміння кіпера та захисників рівненчан призвело до м'яча у ворота «Вереса». Тож у підсумку – друга рівненська перемога на зборах та перша з крупним рахунком 4:1.

«Наразі у «Вереса» є три повноцінні склади. Найсильніші гравці не брали участь у матчі, проводячи лише тренування. Тож «Карпати» обіграли другий та третій склади нашої команди. Увесь матч проходив на половині поля господарів. Рівень суперника, відверто кажучи, був не найвищим. Могли забивати значно більше голів. Але це не було самоціллю. Намагалися якомога більше контролювати м’яч. Щось виходило, щось – ні. Загалом же, результат для нас є досить непоганим», - прокоментував саму гру Микола Філін, виконуючого обов’язки головного тренера «Вереса».

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Верес» відправився на тренувальний збір до Буковини

«Верес» виграв першу гру на буковинських зборах

На середу, 15 липня, у команди запланований черговий контрольний поєдинок, але цього разу суперник буде більш ніж серйозний - це «Буковина» (Чернівці), котра грає у другій лізі Чемпіонату України та ставить за мету вихід до першої ліги.








На правах реклами