Ми у Facebook
17.07.2015, 16:15

Рівненщина: пам'ять героя АТО вшанують в день його роковин

На Рівненщині, а саме на Здолбунівщині, вшанують пам’ять загиблого героя АТО Тараса Якимчука. Чоловік загинув у зоні проведення атитерористичної операції рік тому.
Тарас служив у 8-му окремому полку спеціального призначення Збройних сил України. 24 липня 2004 року під час розвідки в передмісті Первомайська снайпери та гранатометники з терористів перехресним вогнем обстріляли вантажівку «КАМАЗ» українських військових, загинуло троє. Тарас вискочив з кабіни, снайпер влучив йому у бік поміж пластин бронежилета.

На Рівненщині поховали ще одного солдата, який загинув на сході України [+Фото]

Серце не витримало в часі транспортування гелікоптером до шпиталю - отримав тяжке поранення осколком в плече, зазнав травматичного шоку та втратив чимало крові.

Тарас Якимчук був першим загиблим Героєм АТО з Здолбунівщини та сьомим, кого втратила Рівненщина.

В АТО загинув уже сьомий житель Рівненщини: подробиці

В день роковин пам'ять загиблого героя вшанують на рідній Здолбунівщині.

Як повідомили у прес-службі Здолбунівської РДА:

19 липня 2015 року в селищі Мізоч, Здолбунівського району, в роковини загибелі Героя в зоні АТО, відбудуться наступні заходи:

11.30 год. - панахида в Свято-Різдво-Богородичному храмі УПЦ (вул. Дерманська);

12.00 год. - покладання квітів до могили бійця (кладовище);

12.30 год. - відкриття й освячення пам'ятного знаку на території храму Різдва Богородиці УПЦ КП та меморіальної дошки Тарасові Якимчуку на будівлі Мізоцького будинку школярів та молоді Здолбунівської районної ради (вул. Липки).





На правах реклами