Ми у Facebook
18.07.2015, 10:45

Рівненщина: номер телефону безкоштовних адвокатів

По всій території Україні Міністерство юстиції відкриває центри з надання вторинної правової допомоги у цивільних та адміністративних справах.
Відтепер малозабезпечені громадяни зможуть скористатися послугами безкоштовних адвокатів у цивільних та адміністративних справах (пенсії, соціальні виплати, захист житлових та земельних прав та ін..).

Рівнянка руйнує міфи про роботу адвоката та юриста

Отже, у Рівненській області відкриваються 3 таких центри:

Рівненський місцевий центр, знаходиться у м. Рівне по вул. Кавказька, 7 (обслуговуватиме мешканців м.Рівного, м.Острога, Рівненського, Костопільського, Гощанського, Корецького, Здолбунівського та Острозького районів);

Дубенський місцевий центр, знаходиться у м.Дубно по вул.Грушевського, 171 б (обслуговуватиме мешканців м. Дубно, Дубенського, Радивилівського, Млинівського та Демидівського районів);

Сарненський місцевий центр, знаходиться у м. Сарни по вул. Широка, 22 (територія обслуговування – м.Кузнецовськ, Сарненський, Володимирецький, Зарічненський, Дубровицький та Рокитнівський райони).

Правову допомогу в судах малозабезпеченим надаватимуть кваліфіковані адвокати, які відбиралися в порядку конкурсу комісією управління юстиції.

Довідки за телефоном "гарячої лінії" - 0 800 21 31 03





На правах реклами