Ми у Facebook
20.07.2015, 08:00

Депозитами рівнян поповнюють бюджет

Депозитні відсотки жителів Рівного принесли бюджету понад 14 млн. грн.
Цьогоріч рівняни сплатили до бюджету 14,3 млн. грн. податку на доходи фізичних осіб із доходів у вигляді процентів.

Верховна Рада ухвалила закон про «будівельну амністію»

Загалом, з початку введення в дію оподаткування пасивних доходів жителями міста перераховано до державного бюджету 20,5 млн. грн. податку на відсотки по депозитах.


Про порядок сплати земельного податку фізичною особою

Фахівці ДПІ у Рівному нагадують, що змінами до Податкового кодексу України, внесеними Законом України, з початку поточного року підвищено ставки оподаткування пасивних доходів з 15 відсотків до 20 відсотків (крім дивідендів по акціях та корпоративних прав, нарахованих резидентами - платниками податку на прибуток підприємств) та запроваджено справляння з таких доходів військового збору.

Рівняни продовжують поповнювати бюджет

Податковим агентом платника податку під час нарахування на його користь доходів у вигляді процентів є особа, яка здійснює таке нарахування (банк, кредитна спілка).

При цьому, у податковому розрахунку, який подає податковий агент, не зазначається інформація про суми окремого банківського вкладного (депозитного) або поточного рахунку, ощадного (депозитного) сертифіката, вкладу (депозиту) члена кредитної спілки у кредитній спілці, суми нарахованих процентів, а також відомості про фізичну особу – платника податку, якій нараховані такі доходи.





На правах реклами